18. srpna 2016

Zašívárna na balkóně

Mám doma jen ty dva nejmladší a nechtějí ven na zahradu. Tak jsem to vyřešila jinak, starou molitanovou matraci jsem položila ven a na ni deku, pár polštářků, stará záclona pro trochu intimna (i když k nám odnikud není vidět:-)) a sami si ještě donesly karimatku :-D




Nejdřív si tam hrály a teď tam Sebík spí svůj poobědový spánek. 
Káča si našla "motanici" a hraje si a při tom si cvičí svůj mozeček :-)





Znáte tuhle pomůcku pro učení dětí? Počítání, pár anglických slovíček, hledání druhých polovin obrázků, určování obrysů, obrázků do páru a vše s postavičkami Pata a Mata. Na jedné straně spojujete obrázky špagátkem a z druhé strany zkontrolujete správnost.
Máme doma již mnoho let a pořád si tam Káča najde svoje :-)

Včera už jsem dělala první nákupy do školy pro prvňačku, jen pár potřeb do výtvarky a zbytek až s nákupním seznamem. Tašku má už od loňského roku, nepočítali jsme s odkladem docházky. Sebík snad všechno do školky má. Týna už jen doplňuje co má vypotřebováno a mraky obalů a sešitů, ale ty už jen zaplatíme, protože je dětem nakupuje škola.

Ještě vykoupení Ikei, pořizovali jsme Sebkovi postel, rošt, peřinu pro velkého chlapa (nemile mě překvapil rozměr, kdysi jsme kupovali 130x200 a nyní jen 150x200), nějaké rámečky, dózy na mouky (nějak se nám rozrostl moukový arzenál :-), úžasné brčka a já jsem musela doplnit stěrky, protože jsem si minule jednu zlomila. 
Dalo by se tam nakupovat do nekonečna, ale už tak jsme byli jak náklaďák :-)

Máte to tam také tak? Hodilo by se skoro všechno? 

Jarka






1 komentář:

Děkuji za Vaše milé komentáře.