7. června 2016

Bublanina plná třešní

Už jsme měli první třešně!
A s nimi musí také přijít loni odzkoušený recept na bublaninu. 
Recept tady.





A ještě foto jednoho kloučka, kdo by ho nepoznal, tak to je prosím náš Sebastianek po nájezdu strojku na vlásky :-)
Ještě si na něj musím zvyknout, vypadá úplně jinak, ale nemusím řešit zpocenou hlavičku po každém spaní :-)


Na co používáte třešně? Mimo buchet a přecpání se k prasknutí?
Ráda bych vyzkoušela něco nového.

Jarka

5 komentářů:

  1. Bublaninu si opíšu a vyzkouším určitě!Já třešně používám jedině do koláče!Ila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě stojí za to, jen to vypeckování je mazec :-)

      Vymazat
  2. Moji doma robili ťahanú štrúdľu s makom a s čerešňami...no a kysnutý koláč s drobenkou a čerešňami...no a ja mám ešte čerešne ako preháňadlo...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kynutou jsem ještě nezkoušela, zkusím mrknout po nějakým receptu :-)

      Vymazat
    2. My sme si tiež piekli bublaninu, no pečem už len zo špaldovej múky a miesto tuku väčšinou kyslú smotanu...

      Vymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře.