17. srpna 2015

Trhací buchta

Moc ráda zkouším péct nové věci a tak trhací buchta byla jasná. Tu jsem prostě upéct musela.:-)

Našla jsem si tento recept a pustila se do toho. 
Místo sýrové náplně jsem dala šunku, máslo, česnek a bylinky.
Je to perfektní rychlovka, za chvíli připraveno i upečeno.
Jen malá drobnost, těsto je dost sladké, takže buď použít se sladkou náplní nebo v receptu ubrat cukru. Dát pouze lžičku na vykynutí!
Do mé formy od Ikei, bych příště mohla udělat dvě dávky, v pohodě by se vešly. Musela jsem hodně roztahovat a i po vykynutí bylo ve formě spoustu místa.

Dávám tomu ještě šanci. 
Vyzkouším ještě jednou a zase s jinou náplní. 
Určitě by to šlo udělat i půl na půl sladká nebo slaná náplň. 
Nebo různé náplně na střídačku. Nikdy nevíš, co ochutnáš :-)




S tím, jaké bylo v posledních dnech horko, jsme mohli denně sledovat takový úžasný západ slunce.
Dnes už jej určitě neuvidíme, protože je zataženo a prší, ale aspoň se konečně trochu ochladilo :-)

Jarka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše milé komentáře.